Waarheid die de overheid liever geheim wilt houden…

Met een klein beetje studie leer je al snel dat de wereld niet zo zwart-wit is. Er waren geen vliegtuigen op 11 september 2001. Osama Bin Laden heeft geen aanslagen gepleegd. De waarheid van hoe het internet precies werkt is nog veel schokkender. Als jij wilt blijven lezen ontdek jij ook hoe de media jou bang maakt en waarom jij eigenlijk beter jouw abonnement op de “gewone” media op kunt zeggen.

Deze blog is langer dan de meeste blogs, simpelweg omdat er zo veel informatie te delen is. Natuurlijk weet ik ook dat er nog veel meer te vertellen is, daarom nodig ik jou van harte uit om te reageren. Wil jij zelf gastblogger worden op deze site? Ga dan direct naar VraagAlex.nl/gastblogger om je aan te melden!

De waarheid over 11 september 2001…

11 september 2001 was de datum dat de wereld veranderde. Aanslagen op grote gebouwen in New York en een gebouw van de Amerikaanse overheid met… nou ja, daar gaat dit stukje dus over.

Ik baseer alles wat ik hier schrijf op feiten die eenvoudig te herleiden zijn. Alles wat ik hier schrijf maakt deel uit van wat in de volksmond “complot theorieën” wordt genoemd, maar in de praktijk vaak erg dichtbij de waarheid ligt.

Er is enorm veel informatie te vinden, kijk bijvoorbeeld eens naar deze video:

In deze video leer jij hoe de vliegtuigen later zijn toegevoegd. Op de website 911truth.org wordt alles nog eens tot in detail uitgelegd.

De rest van deze discussie laat ik graag over aan iedereen die wil reageren op deze website. Mijn persoonlijke vermoede (gebaseerd op feiten die publiek op internet beschikbaar zijn) blijft dat de Amerikaanse overheid verantwoordelijk was voor deze aanslagen. Dat betekent dat de aaneleiding voor oorlogen in Iraq en andere landen in scene zijn gezet.

Dan even over ISIS… de waarheid!

Laten we dan even ISIS gaan ontleden. Als je de volgende video bekijkt zie jij hoe ISIS is ontstaan. En wat je dan hoort, ISIS is gecreëerd en veroorzaakt door… de Amerikaanse overheid. Laten we ook daar even verder over kijken.

https://youtu.be/o6kdi1UXxhY

Dan even wat dichterbij huis… de waarheid over Parijs…

Bangmakerij heeft ook de grenzen van Europa overwonnen. Gelukkig hebben we inmiddels een groepering, gefinancierd door Amerika, aam wie de schuld kan worden toegewezen. Laten we vooral beseffen dat de overheid

https://youtu.be/2XLPy522Qso

Originally posted 2017-01-13 10:54:37.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA