Waarom ik niet in patenten geloof!

Toen ik in 2006 mijn bedrijf, VraagAlex inschreef bij de Kamer van Koophandel dacht ik nog dat het nodig was om het concept te beschermen. Inmiddels weet ik gelukkig wel beter en is alle informatie op de VraagAlex.nl website vrij om te verspreiden. Wij waarderen het natuurlijk wel als je onze naam wilt vermelden wanneer jij de informatie van de website verspreid.

VraagAlex werkt onder de Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International licentie. Dat wil zeggen dat jij van harte welkom bent om de inhoud van deze site over te namen, zolang jij wel terugverwijst naar waar de oorspronkelijke content vandaan komt.

Waarom deze stap?

Als oprichter en eigenaar heb ik deze stap altijd al willen zetten, alleen werd ik tegengehouden door mensen in mijn omgeving. Mensen die niet vooruit durven te kijken.

Gelukkig heb ik de slechte invloed van mij af weten te slaan en kan ik VraagAlex nu geheel onder Creative Commons licentie aanbieden. Wil jij een vergelijkbare site maken? Geen probleem! Zolang je maar wel vermeld dat de informatie afkomstig is van VraagAlex.nl.

Hoe verdient VraagAlex dan nog geld?

Wij verdienen genoeg geld door de advertenties op de website en onze partners via de telefoon. Daarnaast heeft VraagAlex.nl als website winst nooit als hoofddoel gehad. Wij moeten natuurlijk wel onze kosten moeten kunnen blijven betalen.

Verder verdienen wij door de partner-links die wij soms via de VraagAlex chat delen en via de investeringen die wij doen in de Bitcoin.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat jouw reactie achter en blijf VraagAlex hoe dan ook delen!

Originally posted 2017-06-10 13:34:39.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA