Waarom het incassobureau de deuren MOET sluiten!?

Ruim de helft van Nederland krijgt weleens een brief van een incassobureau. Betaal binnen 5 dagen anders gaat het door naar een deurwaarder. Oh, en je mag ook nog 40 euro extra betalen voor deze brief.

Wij vinden dat het anders moet en gaan in 2018 dan ook eindelijk beginnen met VraagAlex Incasso. Iets waar wij al eerder over schreven.

Incasso moet klantvriendelijk worden! Niet alleen voor een bedrijf wat geld wilt krijgen, maar juist ook voor de mensen die door deze bedrijven verder de schulden in worden geduwd.

Sommige mensen WILLEN niet betalen!

Zelf heb ik recent ook een brief van een incassobureau ontvangen. Ik was stom geweest en ben klant geworden bij een bedrijf wat gouden bergen beloofde maar uiteindelijk niet leverde.

Ieder bedrijf wil blije klanten. Blije klanten zorgen voor een positief gevoel en meer mond tot mond reclame en dus meer blije klanten. Daarom zal VraagAlex Incasso met klanten in gesprek gaan. Waarom wil iemand niet betalen?

Door als buitenstaander in gesprek te gaan met de klant kunnen wij een bedrijf helpen service te verbeteren en de klant in veel gevallen zelfs binnen houden en uiteindelijk zelfs meer laten betalen.

Veel mensen KUNNEN niet betalen!

Er zijn natuurlijk ook mensen die niet KUNNEN betalen. Voor deze groep is de aanpak anders. Natuurlijk gaan wij ook hier met klanten in gesprek, echter kijken wij hier naar mogelijkheden om inkomsten te verhogen.

Tijdens ons onderzoek investeerde wij in Bitcoin via verschillende sites. Dit leverde binnen 12 maanden een rendement op wat inmiddels is opgelopen tot ruim boven de 1000 euro per maand. Wij hopen en verwachten volgend jaar rond deze tijd onze 2 vrijwilligers meer geld uit te kunnen betalen dan wat een “normale” baan zou doen.

Uiteindelijk willen wij ook hetzelfde doen voor de mensen die niet kunnen betalen. Wij zullen mensen helpen om meer geld te verdienen, het geld te investeren op manieren die mogelijk veel meer opleveren dan het geld op de bank te zetten.

VraagAlex incasso is nog niet begonnen. Wil jij meer weten over de plannen? Stuur een email naar [email protected] of spreek ons aan via de chat.

Originally posted 2017-11-06 09:30:28.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA