Waarom de overheid NIET wil dat jij rijk wordt!?

De overheid (of staatsmaffia, zoals ik hen zelf noem) heeft mensen nodig die belasting betalen. De belasting is nodig om oorlog te financieren en natuurlijk om het salaris van de koning en zijn prinsesjes te betalen. Het personeel van de overheid ontvangt daar ook graag een stukje van.

Het fenomeen geld is wat de overheid daarvoor gebruikt. Wanneer je stil gaat staan bij wat geld nu precies is zal je beseffen dat het systeem niet klopt en dat de overheid armoede nodig heeft om te blijven bestaan.

Waarom is armoede noodzakelijk?

Wanneer niemand meer afhankelijk was van de overheid kon iedereen op ieder gewenst moment het land uit. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. Immers wordt je als bijstandsgerechtigde vastgehouden in jouw gemeente en mag je van UWV ook maximaal een aantal weken per jaar het land uit.

Als iedereen rond zou kunnen komen van het salaris wat hij of zij verdient is de overheid veel minder nodig. Hoe minder de overheid nodig is, hoe kleiner de macht die de organisatie heeft. Juist daarom wil de overheid mensen liever klein houden.

Wie wel geld verdient doet er verstandig aan het land te verlaten. Persoonlijk ben ik digitaal inwoner van Estland, heb ik mij ingeschreven in Liberland en zal ik komend jaar mijn Nederlandse nationaliteit inruilen voor een wereld-burger-paspoort.

Natuurlijk zal ik mijn belastingen betalen in het land waar ik op dat moment verblijf en zal ik mij aan alle wettelijke verplichtingen houden. Wat mij betreft mag iedereen rijk worden, daarom praat ik tijdens de Bitcoin Update show iedere werkdag live op YouTube over de nieuwe manieren om geld te verdienen. De overheid is hier niet blij mee, ik sta echter aan de kant van het volk. Mijn doel is jou, de inwoner van Nederland beter te maken!

Wat is jouw mening over dit onderwerp? Laat het ons weten zodat wij meer van dit soort berichten kunnen maken.

Originally posted 2017-11-06 09:15:01.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA