Waarom verbindt VraagAlex GRATIS door naar de klantenservice?

Bij VraagAlex vinden wij het belangrijk dat iedere klantenservice bereikbaar is. Om die reden heeft VraagAlex oprichter Alexander V. van Dijl er in 2006 al voor gekozen om alle basis diensten van VraagAlex helemaal gratis aan te bieden.

Toen daar in 2014 een doorschakeldienst bijkwam was dit natuurlijk een grote uitdaging. De telefoontjes die binnenkomen moeten op een of andere manier wel worden beantwoord. Daarnaast moet het doorverbinden op een of andere manier worden betaalt.

Vanaf het begin waren wij al erg goed in het voordelig bellen. Door gebruik te maken van de allergoedkoopste kanalen en internationale routes kunnen wij deze complete dienst gratis aanbieden.

Waarom dan de GRATIS cadeautjes?

GRATIS cadeautjeSamen met onze partners willen wij iedereen blij maken. Bedrijven als EnergieDirect en Essent maken het leven al moeilijk genoeg voor hun klanten. Wie daarnaast ook nog klant is van Basic Fit of Fit For Free kent klantvriendelijkheid niet meer.

Wij maken dat graag goed. Daarom hebben wij een partner bereidt gevonden om GRATIS powerbanks weg te geven. Niet alleen dat, jij krijgt daar ook nog eens de diensten van Einde Contract Melder bij cadeau, een totale waarde van bijna 140 euro!

Zijn er plannen voor andere cadeaus?

Absoluut! Wij hebben reischeques liggen ter waarde van 500 euro. Daarnaast zijn wij ook continu in gesprek om andere leuke weggeef acties te bedenken. Mocht jij daar een idee over hebben, jij bent natuurlijk van harte welkom om jouw idee met ons te delen.

Door jouw reactie onder deze blog achter te laten geef jij ons de mogelijkheid om voor jou op zoek te gaan naar het allerbeste cadeau.

Originally posted 2017-06-27 16:36:04.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA