Waarom de Wish klantenservice niet gebeld kan worden!?

Net als veel webwinkels willen klanten graag bellen met een klantenservice en wil de klantenservice zelf de kosten laag houden. Een lastige combinatie. Gaat een webwinkel alles doen aan klanttevredenheid of gaat een webwinkel kiezen voor een lage prijs? Of beide?

Wish.com kiest voor een lage prijs en is daarmee flink veel goedkoper dan de meeste andere webwinkels. In Amerika is het gebruikelijk om via een gratis telefoonnummer bereikbaar te zijn. Dat is Wish.com dus ook.

Helaas wordt op het gratis telefoonnummer enkel aangegeven dat de klantenservice per email bereikbaar is en wordt het emailadres doorgegeven.

Waarom heeft Wish.com dan toch een telefoonnummer?

Net als Wish.com zelf krijgen wij ook vaak de vraag binnen wat het telefoonnummer is. Door een telefoonnummer met bandje te hebben kan in ieder geval een nummer worden doorgegeven. Mogelijk gaat Wish.com uiteindelijk ook wel een klantenservice leveren, op dit moment is dat echter nog niet het geval.

Bestellen vanuit het buitenland geeft je helaas niet dezelfde rechten als een bestelling vanuit Nederland. Wees daarom altijd voorzichtig en verwacht bij bedrijven als Wish.com niet dat je een klantenservice kunt bellen.

Toch bellen? Bel dan 020 262 1789 en laat je GRATIS doorverbinden!

Originally posted 2017-11-29 09:09:33.

7 reacties op “Waarom de Wish klantenservice niet gebeld kan worden!?
  1. Ik wil 2 pakjes terug sturen en 1 besteling annuleren .
    Ik heb geen adress of telefoon nummer .
    Ik wil nu echt weten hoe het moet dit is niet erg klant vriendelijk. Ik erger mijn echt aan .
    Het duurt mij te lang

  2. Mijn bestelling bij Wien.com heb ik ontvangen. Helaas is de maat verkeerd. Ik kan geen foto toevoegen? Misschien kunt u mij advies geven over hoe ik een foto kan plaatsen op the side, zodat ik kan retourneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA