Waarom zijn bedrijven via VraagAlex.nl wel bereikbaar?

Gister is de nieuwe VraagAlex telefooncentrale opgestart. Zo kunnen wij nog meer mensen helpen om in contact te komen met de klantenservice. In deze blog leg ik uit waarom wij gratis doorverbinden en hoe wij alsnog ons geld verdienen met deze gratis dienst.

Laat ik even beginnen met zeggen dat het doorverbinden ons echt geld kost. Hoewel wij altijd de goedkoopste weg vinden om een bedrijf te bereiken kost iedere beller ons geld. Toen wij gistermiddag de nieuwe telefooncentrale binnenkregen zagen wij direct al het gevolg van de uitgave.

Hoewel de eerste bellers nog niet helemaal soepel door het menu kwamen lukte het vanmorgen uiteindelijk om vrijwel iedereen door te verbinden zoals verwacht. Doorverbinden naar Flixbus, Telfort, Enexis, Essent, NUON, Eneco en hollandsnieuwe, allemaal bedrijven die normaal een 0900-nummer gebruiken (of bij Flixbus een normaal vast telefoonnummer in Duitsland) en dus voor mensen in Nederland moeilijk bereikbaar zijn.

VraagAlex wil dat verbeteren. Daarom hebben wij deals gesloten met heel wat bedrijven, zodat wij jou kunnen helpen en deze dienst voor nu en voor altijd in de lucht houden.

Waar verdient VraagAlex dan wel aan?

VraagAlex verdient aan jouw besparing! Helpen wij jou bijvoorbeeld aan super voordelig internet, televisie en vast bellen (beschikbaar vanaf 29,95 per maand) dan krijgen wij daar een vergoeding voor. Kunnen wij jou helpen om tot 450 euro per jaar te besparen op stroom en gas? Ook daar krijgen wij een vergoeding voor.

Jij bespaart, waardoor wij deze dienst in de lucht kunnen houden! Positief voor iedereen, toch?

En er is meer! VraagAlex helpt nu ook met de zorgverzekering en autoverzekering. Wil jij meer weten over de nieuwe deals en extra hoge kortingen? Spreek mij of een van mijn collega’s aan via de chat. Een email sturen kan natuurlijk ook. Het emailadres is [email protected].

Waar zou jij het liefst op willen besparen? Laat jouw reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2016-11-16 13:55:09.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA