Wat kost bellen naar 14+netnummer?

Wat kost het nu om te bellen naar zo’n 14+netnummer nummer? 14 030 bijvoorbeeld voor Utrecht, 14 020 voor Amsterdam of 14 010 voor Rotterdam? Op die vraag ga ik in deze blog antwoord geven, het antwoord zal je verbazen.

Bekijk ook de onderstaande video voor verdere uitleg.

Wat zijn de kosten voor 14+netnummer?

14+netnummerSimpel! Bellen naar 14+netnummer kost exact hetzelfde als bellen naar een normaal vast telefoonnummer. Bel jij onbeperkt naar vaste nummers in Nederland, dan kost bellen naar een 14+netnummer nummer jou helemaal niets.

Het nadeel van dit type nummer (evenals 1400 voor informatie rijksoverheid) is dat de nummers relatief veel minder goed bereikbaar zijn vanuit het buitenland. Vanuit buitenlandse mobiele providers in Nederland zijn de nummers soms ook onbereikbaar.

Via VraagAlex.nl kun jij nu ook de 14+netnummers vinden van een groeiend aantal gemeentes. Mis jij een nummer? Laat het ons dan weten! Stuur een email naar [email protected] of bel met 020 262 1789.

Waarom is 14+netnummer in het leven geroepen?

De nummers zijn bedacht om een uniforme nummerreeks te hebben voor alle gemeentes. Helaas doet niet iedere gemeente mee aan het initiatief, waardoor burgers soms alsnog moeten zoeken naar het juiste telefoonnummer.

De grote meerderheid doet gelukkig wel mee en zorgt er dan ook voor dat gemeentes in Nederland relatief eenvoudig bereikt kunnen worden. De grote klus voor ons is geweest het achterhalen van de oude (gewone) telefoonnummers. Dat is ons uiteindelijk voor een groot aantal gemeentes gelukt, waardoor wij nu een flinke database hebben met telefoonnummers.

Zoek jij een telefoonnummer van een Nederlandse gemeente, raadpleeg dan altijd VraagAlex.nl om het nummer te vinden. Wanneer wij een nummer (nog) niet hebben gaan wij direct een zoektocht starten om een normaal vast telefoonnummer te achterhalen van de instantie die jij wilt bereiken.

Op dit moment verbinden wij al honderden mensen door met het UWV bijvoorbeeld. De klantenservice van Telfort en hollandsnieuwe zijn ook erg populair via onze dienst. Voor Ziggo ontvangen wij nu ook dagelijks telefoontjes.

Ben jij op zoek naar de allerbeste deal voor internet, TV & vast bellen, zodat jij zo goedkoop mogelijk met alle telefoonnummers in contact kunt komen? Kijk dan eerst op VraagAlex.nl/internet.

Liever telefonisch contact? Onze medewerkers kunnen jou ook aan de telefoon verder helpen, bel daarvoor 020 262 1789.

Heb jij andere vragen over de verschillende type telefoonnummers? Laat dan jouw reactie achter onder deze blog. Wij beantwoorden de vragen dan in toekomstige blogs en video’s.

Originally posted 2017-03-16 07:35:11.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA