Webcam girl worden… Is daar geld mee te verdienen?

Als jij snel geld nodig hebt dan kan webcam girl worden een idee zijn. Een aantal jaar geleden werkte ik bij een bedrijf wat onder andere een website exploiteerde waar mensen (veelal mannen) konden betalen om dames uit de kleren te zien gaan.

Webcam girl worden kan het makkelijkst via de website van IsLive.nl, wat voor performers ClubIsLive heet. Is het iets wat jij een keer wilt proberen? Klik hier, je zit nergens aan vast en jij kunt zelf jouw grenzen bepalen.

Waarom verdient webcam girl worden zo goed?

Webcam girl wordenSimpel! Mensen betalen tot wel 80 cent per minuut om dames uit de kleren te zien gaan. Ben jij 18 jaar of ouder, kijk dan gerust eens op IsLive.nl om te zien wat voor mensen daar zoal actief zijn. Daar zie je bijvoorbeeld ook dat er veel dames zijn die de keus hebben gemaakt om de kleren gewoon aan te houden.

Tijdens mijn ervaring van mijn werk bij een bedrijf vergelijkbaar met ClubIsLive merkte ik dat veel bellers gewoon een praatje willen maken met de dames. Het gaat lang niet altijd om de erotische beleving.

Moet een webcam girl belasting betalen?

Wil jij serieus webcam girl worden? Dan moet jij net als ieder ander beroep gewoon belasting betalen. Als jij daar meer over wilt weten raad ik jou aan even contact op te nemen met een van de medewerkers van ClubIsLive en het daar na te vragen.

Natuurlijk kan een goede boekhouder of belasting adviseur jou daar ook uitstekend mee helpen. Wanneer jij natuurlijk enkele duizenden euro’s per maand extra weet te verdienen zal het natuurlijk ook geen probleem zijn om daar wat belasting over te betalen.

Heb jij verder vragen? Volg de volgende stappen:

  1. Meld je hier aan voor de website van ClubIsLive.
  2. Neem contact op met een medewerker die jouw vragen kan beantwoorden.

Ben jij een bezoeker of kijker? Klik hier om naar IsLive.nl te gaan en met de dames in gesprek te komen.

Originally posted 2017-04-23 15:21:56.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA