Woningbouw Portaal, lossen jullie dit op?

UPDATE: 26 april 2016 – Portaal reageert erg snel op de Tweets die gestuurd zijn naar aanleiding van deze klacht en werkt naar een oplossing.

Hoi!
Ik wil graag mijn verhaal hier kwijt over mijn Tuin. Ik woon nu in deze woning al ruim 5jaar. Toen ik hier kwam wonen heb gemerkt dat de tuin erg verwaarloosd was.Het is ontzettend grote tuin geen schuttingen of tuindeur.niet veel privé dus. Ik heb zelf geprobeerd om wat er aan te doen, maar aangezien mijn financiële situatie kon ik niet erg veel aan doen.na lang zoeken en rond vragen.heb ik besloten om bij mijn woonstichting aan te kloppen.het helaas niet gelukt. Ze vertellen mij dat het mijn verantwoordelijkheid is.ik werd van kast naar muur gestuurd.het is onzettend spijtig dat woonstichting er verder niet veel aan doet.ik ben alleenstaande met een dochtertje van 2jaar. Ik heb altijd gewerkt om mijn eigen kosten te betalen.Na omstandigheden zit nu al bijna 5jaar zonder werk en leef van bijstandsuitkering die ik maar mee rond moet komen.dus om de tuin zelf op te knappen zit er niet in. Hoewel ik het heel graag wil.aangezien mijn dochtertje graag in de tuin wilt spelen nu.maar we komen heel weinig in onze tuin omdat het niet gezellig is.ik wordt erg verdrietig van omdat ik zelf niet mijn tuin kan opknappen wegens financiële redenen.ik betaal netjes mijn huur heb nooit achterstand, heb nooit problemen met woonstichting gehad.erg jammer dat ze niet even kijken wat de behoefte zijn van de huurder.ik probeer maar rond te komen van de inkomen die ik krijg .maar om nu hele tuin te moeten opknappen zit er niet in.dat weet woonstichting heel goed.ipv vragen wat er verder aan het huis moet gebeuren zeggen ze dat het mijn verantwoordelijkheid is.dat had wel gekund als mijn financiële situatie goed is.zou ik van mijn tuin paradijs maken.

Originally posted 2016-04-25 14:21:30.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA