Ziggo internetstoring? De oplossing!

Ziggo internetstoringNet als vele Nederlanders heb jij mogelijk ook weleens last van Ziggo internetstoringen. Vandaag ontvingen wij opvallend veel klachten van mensen die geen contact konden krijgen met Ziggo, wat voor ons aanleiding was om dit artikel te publiceren.

Via Twitter geeft het bedrijf aan dat “…er problemen bekend…” zijn en dat ze werken aan een oplossing. Hoe lang dit precies gaat duren is ook bij ons nog niet bekend.

Wel weten wij dat er inmiddels goedkopere (en vaak betrouwbaardere) aanbieders zijn. Wil jij daar meer over weten? Bel dan VraagAlex via 020 262 1789 en wij helpen jou naar voordelig en betrouwbaar internet.

Waarom heeft Ziggo vaak internetstoringen?

Waar KPN van origine goed is in telefoonlijnen (inclusief internet) is Ziggo van origine een aanbieder van televisie. Dit kan mogelijk een reden zijn dat Ziggo meer storingen heeft dan KPN en andere providers die via het KPN netwerk leveren.

Ben jij op zoek naar een andere internetprovider? Kijk dan eerst eens op de pagina van de VraagAlex Bespaarcoach of bel direct met een bespaarcoach via het telefoonnummer 020 262 1789.

Hoewel de ene provider beter bereikbaar is dan de ander (KPN bijvoorbeeld is 24-uur per dag geopend, iedere dag) heeft Ziggo ook zeer ruime openingstijden, in ieder geval iedere dag overdag.

Afhankelijk van wat jij zoekt zijn er verschillende providers die de juiste pakketten leveren. Juist daarom adviseren wij om gebruik te maken van een bespaarcoach die eigenlijk niets anders doet dan tarieven vergelijken.

Wat doet de bespaarcoach nog meer?

Wie contact opneemt met de bespaarcoach van VraagAlex leert hoeveel er bespaart kan worden op Internet, TV, bellen, Energie en binnenkort nog heel veel meer. Wij vinden voor jou de beste deals zodat jij er niet zelf achteraan hoeft te gaan.

Bel 020 262 1789 om met een van onze bespaarcoaches te spreken en bespaar direct honderden euro’s per jaar!

Originally posted 2016-12-18 11:32:04.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA